2014. május 3., szombat

Vélemény

   A vélemény olyan mint a segg XD Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. Gondolom már veled  is volt, hogy amikor elmondtad a véleményedet csak úgy, akkor azt mondják, hogy: Kérdeztelek?
Vagy ehhez hasonlót. Ezzel arra szerettelek volna figyelmeztetni, hogy ha nem kérdezik, akkor ne is mond. Lehet, hogy ha valakit biztatni akarunk, akkor nem mondhatjuk neki az igazat. Hogy más boldog legyen, néha meg kell változtatnunk a véleményünket. Mert ha azt mondjuk neki, hogy nekem nem tetszik, vagy ezt így abba kéne hagyni, akkor bizonytalan lesz, és utána fél majd elkezdeni valami mást. De ha hagyjuk, hogy csinálja, akkor boldog lesz, és lehet, hogy végül te hitted a rosszat. Bármiről is legyen szó.
   Ez ugyan úgy kapcsolódhat az előző bejegyzéshez, csak egy kicsit más formában. Ha látsz egy képet egy nem túl szép emberről, akkor nem szabad azt mondani, hogy biztos nagyon bunkó. Csak ebben az a szomorú, hogy vannak akik pont ezért bukók. Mert lehet, hogy piszkálták ezért, és máshogy tekint már a többi emberre. És ha valaki kedves lenne hozzá, ezzel el tudja taszítani saját magától. És a vélemény nem változik továbbra sem.
   Persze, nem csak a rosszról válthatunk a jóra, hanem fordítva. Gondolom már volt olyan, hogy akit jó emberként ismertetek meg, az végül rossz ember lett. Így van ez a sztárokkal is, de a való életben is. És ez általában az ember körül élő társaság miatt szokott megtörténni. Sajnos van, hogy valakit elsodor az ár, és nagyon buta dolgokra is képes lesz, amit fiatal korban nem tanácsos. Nem gondoltok bele, hogy a jövőben Te hogy fogsz saját magadra vissza nézni! És hogy mások, arról inkább ne is beszéljünk.
   Én tudom, hogy a világ mindig újul és újul, és hogy alkalmazkodni kell, de ez nem azt jelenti, hogy mindenbe bele kell menni!
   Jó, nem is tudom, hogy a véleményektől hogyan keveredtünk el idáig, de legalább több dologra is fel tudtam hívni a figyelmeteket :)

xoxo *Łisa*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése