2014. március 25., kedd

Mit jelent az, hogy barátság?

   Sokan azt hiszik, hogy tudják, de vannak akik valójában semmit se értenek egy rendes barátsághoz. 
   Hogy egy ember a legjobb barátod lehessen, ahhoz nagyon sok dolgot kell tudnod róla. És ez nem egy rövid idő alatt lesz meg. Hogy megtaláld azt, aki majd a legjobb barátod lesz, ahhoz lehet, hogy sok embert kell megismerned, de lehet, hogy egyszerűen csak egymásra találtok. De a biztonság kedvéért légy biztos mindenben. És itt van néhány dolog, amiről rájössz, hogy valóban ismered e az LB-det:
  • Szülinapja alkalmából minek örülne a legjobban?
  • Mi a kedvenc színe?
  • Mi a kedvenc száma?
  • Tudsz mondani 5 jelzőt rá kapásból?
  • Mik azok a dolgok, amiket a legtöbbször csinál?
  • Ha feltennél neki egy kérdést, akkor 75% tudnád mi lenne a válasza?
  • Mi akar lenni a jövőben?
Ha tudsz
6-7 választ:
LB-k!!!
Nagyon jó barátságotok van, sokat beszélgettek és megbíztok egymásban. Nincs mit csiszolgatni egy gyönyörű gyémánton! :)
4-5 választ:
Jó barátok
Szeretitek egymás társaságát, de csak pár dolog kell már ahhoz, hogy legjobb barátok legyetek. De jó úton haladtok :)
0-3 választ:
Kezdődő barátság
Ne dönts elhamarkodottan. Ahhoz hogy jó úton járj, több válasz kell. Ismerd meg közelebbről, néha hívd át, faggasd egy picit és találd meg vele a közös hangot. Így ki is derül, hogy ő jó lenne e legjobb barátnak.

   Mindenki legjobb barátjának van néhány dolga, ami egy kicsit idegesítő. De ez nem azt jelenti, hogy a barátságnak vége van. Ha nagyon rossz dolog, akkor mint legjobb barát, figyelmeztetned kell rá, hogy többet ne kövesse el ezt a hibát. De ha csak egy kis dolog, ami lefáraszt, akkor ne fogd a fejedet rajta, és ne is szólj hozzá semmit, csupán röhögj kínodban. :)

   xoxo: *Łisa*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése